Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Śmietnik czitów" i "Usuwanie wszystkich wiadomości"

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ku pamięci cheaterom, skoro forum przeszło pod nazwę community, to może też zmienimy test pod koszem?

Z "Śmietnik czitów." na "Śmietnik naszego community.", albo coś w innym rodzaju.

Adkkk5M.png

Drugą sprawą jest stworzenie przycisku w wiadomościach, gdzie można jednym machnięciem usunąć wszystkie wiadomości na naszej skrzynce. Dla osób które mają spam na skrzynce, przydałoby się coś takiego. Przykładowo (ja) mam ponad 1000 wiadomości i nie uśmiecha mi się zaznaczać wszystkie wiadomości i usuwać (przez kolejne 30-40 stron). ;)

8372383248.png
Opublikowano

Oba pomysły fajne  ;)

Tak.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

1. Tak

2. gCMoqTg.png

Mi się nie widzi usuwanie PW. Zawsze wiadomości pozostają na później, bo można coś ciekawego tam znaleźć ;)

Neutral

4770714280454741315510.png
Opublikowano

2x tak.

Tylko ja bym się skusił na opis "Tematy łamiące regulamin", albo coś w tym rodzaju. ;)

Nie zawsze tematy, które są w koszu łamią regulamin. :)

Opublikowano

Drugą sprawą jest stworzenie przycisku w wiadomościach, gdzie można jednym machnięciem usunąć wszystkie wiadomości na naszej skrzynce. Dla osób które mają spam na skrzynce, przydałoby się coś takiego. Przykładowo (ja) mam ponad 1000 wiadomości i nie uśmiecha mi się zaznaczać wszystkie wiadomości i usuwać (przez kolejne 30-40 stron). ;)

bmc4HFb.pngMWeGhPV.png

1378331621-U719057.png

Admin Cienia
Opublikowano

No i co z tego? Jak masz 30-50 stron to myślisz, że komuś się chce? Bo mi nie.

@LeeSinor zawsze można napisać do osób posiadających ACP w celu wyczyszczenia skrzynki.

Odnośnie pierwszej propozycji można zmienić, druga neutral z w.w. powodu.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...